perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viesti Ikuisen Eriksen Neuvostolta



Tämä teksti on peräisin Ikuisen Eriksen neuvoston hätäkokouksesta, jonka ajankohta ja olemassaolo on kiistanalainen. Voihan olla että kaikki on pelkkä soopaa ja perjantai-iltana kello 11:30 viskipäissäni keksimää satuilua, mutta et kai epäile Neuvostoa tai sen olemassaoloa? Ja paskaako sillä on väliä jos juttu on hyvä.



Veljet ja siskot! Me olemme ajautuneet synkeään aikaan! Syynä ongelmille ei ole mikään talouskasvun puute, liian suuri julkisen talouden budjetti, eläkepommi, ”terrorisminvastainen sota” tai muu monesti julkisessa keskustelussa puitu (tai paremminkin kauhisteltu) mediaseksikäs kategoria. Syynä on puute, joka syntyy kun ihmisen mieli venytetään äärimmilleen ja erotetaan kaikesta oikeasti hyvästä. Sehän tarkoittaa, kuten me tiedeämme, hyvän seksin, hyvien päihteiden ja parhaan musan poissaoloa sekä stressin ja tekopyhyyden täyttämää ilmapiiriä. Ihmiskunta on katoamaisillaan syöveriin, jonka muodostavat harmaat betonilähiöt, huumorittomat uutiset, kieltolait ja asioiden ottaminen vakavasti.

Itse asiassa jopa tätä ei pidä ottaa vakavasti, koska kyseessä on kuitenkin vain reptiliaanien salajuoni jonka tarkoituksena on tehdä kaikista hedonistisia, jatkuvassa euforiassa vaeltavia likaisia hippejä. Itse asiassa minä edustan juuri tuota salaliittoa. Kauan eläköön Zeta Reticuli! Minä kerron teille; jos joku sanoo passiivisuuden ja työnvieroksumisen olevan pahasta, edustaa hän Vasenta Aivopuoliskoa ja Valtiovarainministeriötä. Hän on petollinen, Richard Nixonin ja Vladimir Leninin reinkarnaatio, jonka haaveena on lukita meidät ketjuilla työpisteisiimme joissa ainoa viihteen muoto on jatkuvasti uusinta pyörivä elokuva ”Tahdon Riemuvoitto”. Mutta minä tarjoan teille pelastusta Eriksen ja J.R. Bob Dobbsin nimeen! Relatkaa, ottakaa rennosti, menkää ja juopukaa sillä viini on vain viiniä. Muuttakaa maaseudulle, perustakaa kommuuni ja pitäkää jatkuvia bileitä. Taistelu nautintovälineiden haltuunotosta on käynnissä!

Mutta minä kerron teille, vaatii tämä aika myös poikkeuksellisia toimia. Emme voi jatkaa vain pitämällä universumin parhaita bileitä, maailma vaatii nyt muutakin. Sabotaasia on harjoitettava jatkuvasti ja on tehtävä päteviä suunnitelmia vallankaappauksille. Mutta seurauksena ei ole vain jokin tavanomainen, tylsä ja moneen kertaan nähty sissisodankäynti tai väkivaltainen kapina, vaan suuri virallisen yhteiskunnan arvojen häpäisy. Valtio ja Markkinat ovat kohotettu jumaliksi ja meidän tehtävänämme on häpäistä ne! Valmistautukaa hankkimalla vaalenpunaista maalia, ilotulitteita, dynamiittia ja paloautoja...

Tässä kohtaa valitettavasti teksti päättyy, emmekä kenties koskaan saa tietää mikä oli kokouksen seuraus, vai oliko sillä lainkaan sellaista. Todennäköisesti laiskat hipit vain käärivät jointit ja nauttivat elämästään tavoilla joita me tavikset emme voi koskaan saavuttaa...

-Paavi

Ai niin, nyt tekin olette Discordianistisia Paaveja. Teillä on oikeus erottaa ja nimittää Paaveja halujenne mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti